Waterloze wash

Bewust van de ecologische belangen maakt Just Wash gebruik van een milieuvriendelijke waterloze reinigingsmethode die tot 200 liter water per wash bespaart. Inderdaad, onze techniek vereist slechts 20ml water om een auto te reinigen.

De producten

De producten die we gebruiken zijn aërosolvrij en voldoen aan strenge ecologische criteria. Het belangrijkste product dat we gebruiken is een oplosmiddelvrije, biologisch afbreekbare en niet-vluchtige carrosserie-reiniger.

Hoe maakt u een auto schoon zonder water?

Spuit het product

Spuit het product dat het vuil aantrekt en omhult dankzij de nanodeeltjes van de wash

Veeg het oppervlak af

Het oppervlak wordt met een geschikte microvezeldoek krasvrij geveegd

Het schittert !

Het product bedekt het oppervlak met een beschermende en glanzende laag

Before After beforeafter

De voordelen

Geen verspilling

Met onze methode kunt u tot 200L water per wash besparen

Waar u maar wilt

De wash kan overal worden gedaan: buiten of zelfs binnen

3 in 1 oplossing

De producten combineren drie acties in één: wassen, polijsten en beschermen

200 liter water is gelijk aan

Water is veel te kostbaar om een auto te wassen. Just wash kan 1000 wasbeurten doen in vergelijking met een enkele traditionele wasbeurt met 200 liter water.

just wash saves 200 litres of water

Veelgestelde vragen

Onze producten voldoen aan strenge criteria met betrekking tot de impact op het milieu: vermindering van het waterverbruik, beperking van afval, bescherming van de bodem en bescherming van de ozonlaag..

Geen kans. Wij voorzien onze washers van zeer hoogwaardige microvezeldoeken die speciaal zijn ontworpen om auto’s te reinigen.

Helaas zijn onze producten niet effectief als het voertuig vol modder zit. Idealiter moet u de auto met water afspoelen voordat de washer aankomt.

Let op: In het geval van een zeer vervuild voertuig behouden wij ons het recht voor om na voorafgaande toestemming extra kosten in rekening te brengen.

Onze washers zijn allemaal uitgerust met een stofzuiger. Als u er geen in de buurt heeft, gebruikt de Washer zijn draagbare stofzuiger die hij aansluit op de sigarettenaansteker van uw voertuig.

Het hangt allemaal af van het type voertuig, maar ook en vooral van de staat waarin het verkeert. Gemiddeld 1 uur voor een voertuig van het type S, 1 uur 30 minuten voor een voertuig van het type M en 2 uur voor een voertuig van het type L.

Onze reinigingstechniek kan niet in regen en sneeuw worden uitgevoerd. In geval van slecht weer is het daarom noodzakelijk dat de dienst op een droge plaats wordt uitgevoerd. Als dat niet het geval is, zouden we de wash moeten uitstellen.

Réduction !

Abonnez-vous à notre newsletter et bénéficiez d’une réduction de 5€ sur votre première commande avec le code: JW5 *

[sibwp_form id=1]

* Offre valable une fois par client